valuebytes webapplicationsvaluebytes webapplications
valuebytes banner
news01/02/14
Gratis kaarten voor Batibouw 2014

Bativox, hét online platform voor de bouw, lanceerde zonet een actie waarmee u gratis kaarten of tickets voor de bouwbeurs Batibouw 2014 kan winnen.

Meer
news15/04/12
Bativox gelanceerd

Bativox is een communicatieplatform in the bouwsector. Bouwprofessionals blijven er op de hoogte van de laatste nieuwe bouwproducten -en technieken.

Meer
news04/11/11
Nieuwe site voor Karla Mertens

De nieuwe site voor juweelontwerpster Karla Mertens gaat live!

Meer
Overzicht
Valuebytes
RestoPolis
Valuebytes
ValueBytes Account
Valuebytes

Valuebytes
Valuebytes Ontdek hoe u zelf in alle eenvoud een website kan beheren. Klik hier voor een demo.
Valuebytes
Valuebytes
Valuebytes Laten we een website maken zonder plan!
Lees meer.
Valuebytes Online vitrines: een verhaal van "click and mortar".
Lees meer.
Valuebytes

UW VALUEBYTES ACCOUNT: EEN BEVEILIGDE WEBRUIMTEvaluebytes

Vele websites beschikken over een zogenaamde beveiligde webruimte. Het gaat om een deel van de website dat enkel toegankelijk is voor bezoekers die beschikken over een gebruikersnaam en een bijhorend paswoord. Ook de ValueBytes website beschikt over een beveiligde webruimte die enkel toegankelijk is voor bezoekers die beschikken over een ValueBytes account (waaraan een gebruikersnaam en een paswoord gekoppeld zijn). Deze demo illustreert hoe u als bezoeker zelf een ValueBytes account kan aanmaken, de account kan activeren om vervolgens in te loggen in uw beveiligde webruimte. Mocht u later uw paswoord vergeten dan kan u steeds een nieuw paswoord aanvragen.

 

ACCOUNT AANMAKEN
valuebytes

Om een account aan te maken dient u hier te klikken en vervolgens op de knop "Account creëren" te klikken. Naast enkele persoonsgegevens dient u een emailadres en een paswoord op te geven.

 

Geef enkel een emailadres op waartoe u toegang hebt, aangezien u op dat adres een activatie email zal ontvangen.

 

ACCOUNT ACTIVEREN
valuebytes

Check de mailbox van het emailadres dat u zonet opgaf. U heeft normaalgezien een activatie email ontvangen. De afzender van deze email is info@valuebytes.eu. U dient gewoon op de link in het emailbericht te klikken om uw account te activeren. Indien de activatie zonder problemen lukt dan kan u de volgende paragraaf overslaan en verder gaan met "Aanmelden".

 

Mocht u na 5 minuten geen email ontvangen hebben dan is het mogelijk dat de activatie email als spam gekwalificeerd werd. De meeste mailprogramma's leiden spamberichten af naar een zogenaamde spambox. U kan altijd even nagaan of de activatie email daarin terecht kwam. Vindt u toch geen activatie email? Geen paniek, u kan gewoon opnieuw een activatie email aanvragen door hier te klikken. Om te vermijden dat u opnieuw hetzelfde probleem ondervindt kan het nuttig zijn de afzender van de activatie-email expliciet als niet-spammer aan te geven. Hiervoor volstaat het meestal om het adres info@valuebytes.eu op te nemen in de lijst van uw contactpersonen. 

 

AANMELDEN
valuebytes

Nu uw account geactiveerd is kan u zich hier aanmelden. Geef gewoon het emailadrdes en het paswoord dat u gekozen hebt en klik op de knop "Aanmelden". Wanneer u in de linkerbovenhoek uw naam en emailadres ziet verschijnen, dan bent u zeker dat u aangemeld bent. U kan nu ook de andere demo's zoals bijvoorbeeld RestoPolis uitproberen.

 

AFMELDEN
valuebytes

Na enige tijd wordt u automatisch afgemeld. Wenst u meteen af te melden dan kan dat door te klikken op de link "Afmelden" in de linkerbovenhoek.

 

PASWOORD VERGETEN?
valuebytes

Stel dat u na enkele weken opnieuw langs komt en zich wil aanmelden. U klikt hier en vult uw emailadres en paswoord in. Laten we ervan uitgaan dat u uw paswoord vergat (meld u dus aan met het correcte emailadres maar met een fout paswoord). U krijgt een foutboodschap te zien die aangeeft dat het paswoord niet correct is. De foutboodschap bevat ook een link om een nieuw paswoord te kiezen. Klik op die link.

 

NIEUW PASWOORD KIEZEN
valuebytes

U komt terecht op een pagina waar u naast uw emailadres ook tekens moet invullen die "moeilijk" leesbaar zijn. In vakjargon heet dit laatste een captcha en dient om te testen of het daadwerkelijk een mens is die het formulier invult en geen zogenaamde spambot. Er zal nu een email verstuurd worden naar het opgegeven emailadres. Klik op de link in het bericht en u zal de kans krijgen om een nieuw paswoord te kiezen. Klik vervolgens hier om vast te stellen dat u met het nieuwe paswoord kan inloggen

valuebytes
BVBA ValueBytes - Emiel Vlieberghlaan 5 - 3010 Leuven - info@valuebytes.eu - +32-478-269974
Algemene Voorwaarden - Copyright 2009 ValueBytes