valuebytes webapplicationsvaluebytes webapplications
valuebytes banner
news01/02/14
Gratis kaarten voor Batibouw 2014

Bativox, hét online platform voor de bouw, lanceerde zonet een actie waarmee u gratis kaarten of tickets voor de bouwbeurs Batibouw 2014 kan winnen.

Meer
news15/04/12
Bativox gelanceerd

Bativox is een communicatieplatform in the bouwsector. Bouwprofessionals blijven er op de hoogte van de laatste nieuwe bouwproducten -en technieken.

Meer
news04/11/11
Nieuwe site voor Karla Mertens

De nieuwe site voor juweelontwerpster Karla Mertens gaat live!

Meer

Valuebytes
Valuebytes Ontdek hoe u zelf in alle eenvoud een website kan beheren. Klik hier voor een demo.
Valuebytes
Valuebytes
Valuebytes Laten we een website maken zonder plan!
Lees meer.
Valuebytes Online vitrines: een verhaal van "click and mortar".
Lees meer.
Valuebytes

OVERZICHT PUBLICATIES
valuebytes
Hieronder vindt u een overzicht van onze publicaties. Om toegang te krijgen tot sommige (onderdelen van) publicaties dient u aangemeld te zijn met uw ValueBytes account. Klik hier om u aan te melden of om een ValueBytes account aan te maken indien u er nog geen hebt.

 

Titel Omschrijving Medium Actie
Laten we een website bouwen zonder plan! U bent van plan een website te maken die meer is dan enkel een brochure of een online visitekaartje. U wilt dat uw website een meerwaarde betekent voor uw bedrijf en voor uw klanten. Om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen wenst u dat de website naadloos geïntegreerd wordt in uw bedrijfsprocessen. white paper op valuebytes.eu [Bekijken]
Een website op de juiste leest geschoeid Wat doe je als 280 jaar ervaring je vertelt dat je huidige website niet langer beantwoordt aan je bedrijfsfilosofie? Je zoekt een technologische partner om je ervaring mee te delen en begint samen te innoveren. Een verhaal van “click and mortar”. Ondernemers, 5, Voka - Kamer van Koophandel arr. Leuven, Jaargang 76, mei 2009  [Bekijken]

valuebytes
BVBA ValueBytes - Emiel Vlieberghlaan 5 - 3010 Leuven - info@valuebytes.eu - +32-478-269974
Algemene Voorwaarden - Copyright 2009 ValueBytes