valuebytes webapplicationsvaluebytes webapplications
valuebytes banner
news01/02/14
Gratis kaarten voor Batibouw 2014

Bativox, hét online platform voor de bouw, lanceerde zonet een actie waarmee u gratis kaarten of tickets voor de bouwbeurs Batibouw 2014 kan winnen.

Meer
news15/04/12
Bativox gelanceerd

Bativox is een communicatieplatform in the bouwsector. Bouwprofessionals blijven er op de hoogte van de laatste nieuwe bouwproducten -en technieken.

Meer
news04/11/11
Nieuwe site voor Karla Mertens

De nieuwe site voor juweelontwerpster Karla Mertens gaat live!

Meer
Intro
Valuebytes
Consulting
Valuebytes
Ontwerp
Valuebytes
Implementatie
Valuebytes

Valuebytes
Valuebytes Ontdek hoe u zelf in alle eenvoud een website kan beheren. Klik hier voor een demo.
Valuebytes
Valuebytes
Valuebytes Laten we een website maken zonder plan!
Lees meer.
Valuebytes Online vitrines: een verhaal van "click and mortar".
Lees meer.
Valuebytes

DIVERSE COMPETENTIES & WEBERVARING ...
valuebytes

Het creëren van webapplicaties vergt net als andere softwaretoepassingen diverse competenties zoals consulting, analyse, programmatie en testing. Bovendien is een uitgebreide  ervaring en kennis van het specifieke karakter van webapplicaties en hun omgeving een must om een optimaal eindresultaat te bereiken.

 

... TEN DIENSTE VAN UNIEKE OPDRACHTGEVERS
valuebytes

ValueBytes beseft dat elke opdrachtgever uniek is door zijn specifieke behoeften, werkwijzen, in-huiscompetenties of preferentiële partners. Daarom bieden we onze diensten op een flexibele wijze aan zodat u onze ervaring en comptentie kan gebruiken waar u ze  nodig hebt. Enkele voorbeelden van flexibele samenwerkingsverbanden:

  • Gebruik van consulting- en ontwerpdiensten: een creatief agentschap werkt een totaalconcept uit voor een klant. Om er voor te zorgen dat de vertaling van het concept naar ondersteunende webtoepassingen  rekening houdt met het specifieke karakter of juist met de bijkomende mogelijkheden van webapplicaties (recruteringssites, life cycle managment programma's,...), doet het agentschap van bij de conceptfase beroep op de consulting- en ontwerpdiensten van ValueBytes. ValueBytes kan eveneens op basis van het gecreëerde ontwerpdocument met daarin de aangeleverde grafische elementen zorgen voor de uiteindelijke realisatie van de webapplicaties.
  • Gebruik van consultingdiensten: Een bedrijf is van plan een geavanceerde webapplicatie op te zetten en wenst daarvoor prijs te vragen bij diverse implementatoren. Het bedrijf maakt gebruik van de consulting diensten van ValueBytes om een User Requirements Document op te stellen om vervolgens op basis hiervan offertes aan te vragen. 
  • Gebruik van alle diensten: een bedrijf wenst zijn productgamma online ter beschikking te stellen via zijn website; de productsoftware en de website zijn echter opgestart als 2 verschillende projecten en op verschillende momenten en staan compleet los van elkaar. Het bedrijf doet een beroep op het volledige dienstenaanbod  van ValueBytes om eerst na te gaan hoe beide systemen gelinkt kunnen, vervolgens een ontwerpdocument op te stellen en de oplossing te implementeren.
valuebytes
BVBA ValueBytes - Emiel Vlieberghlaan 5 - 3010 Leuven - info@valuebytes.eu - +32-478-269974
Algemene Voorwaarden - Copyright 2009 ValueBytes