valuebytes webapplicationsvaluebytes webapplications
  • ValueBytes
  • Bespaar dankzij advies
  • Een plan om te bespreken
1 2 3 4
news01/02/14
Gratis kaarten voor Batibouw 2014

Bativox, hét online platform voor de bouw, lanceerde zonet een actie waarmee u gratis kaarten of tickets voor de bouwbeurs Batibouw 2014 kan winnen.

Meer
news15/04/12
Bativox gelanceerd

Bativox is een communicatieplatform in the bouwsector. Bouwprofessionals blijven er op de hoogte van de laatste nieuwe bouwproducten -en technieken.

Meer
news04/11/11
Nieuwe site voor Karla Mertens

De nieuwe site voor juweelontwerpster Karla Mertens gaat live!

Meer
Intro
Valuebytes
Voordelen
Valuebytes

Valuebytes
Valuebytes Ontdek hoe u zelf in alle eenvoud een website kan beheren. Klik hier voor een demo.
Valuebytes
Valuebytes
Valuebytes Laten we een website maken zonder plan!
Lees meer.
Valuebytes Online vitrines: een verhaal van "click and mortar".
Lees meer.
Valuebytes

ONZE COREBUSINESS: WEBAPPLICATIES
valuebytes
Webapplicaties vormen de corebusiness van ValueBytes: toepassingen die door middel van een standaard webbrowser via het internet (of intranet) toegankelijk zijn. Hierdoor bezitten ze belangrijke voordelen zoals een hoge mate van toegankelijkheid, integreerbaarheid met andere toepassingen,...
De "klassieke website" is ongetwijfeld de meest gekende webapplicatie maar ook webshops, content beheer systemen, geavanceerde backofficesystemen,... zijn webapplicaties.

FLEXIBELE DIENSTVERLENING

Webapplicaties komen tot stand in verschillende fasen. U kan ervoor opteren om voor alle of voor sommige fasen beroep te doen op ValueBytes:

consulting consulting: bij de aanvang van een project zijn de behoeften waaraan het de webapplicatie dient te voldoen in grote lijnen bekend maar al te vaak wordt overgegaan tot ontwerp en implementatie zonder een ondubbelzinnige opsomming van behoeften die rekening houdt met de input van alle stakeholders. Meer info.
design ontwerp: in de ontwerpfase wordt op basis van de gedetailleerde behoeften een ontwerpdocument opgesteld van de applicatie;aan de hand van een specifieke voorstellingswijze kunnen ook niet technische personen de applicatie "aan het werk" zien nog voor er iets geprogrammeerd wordt. Meer info.
implementation implementatie: op basis van het ontwerpdocument en de gedetailleerde behoeften kan met de programmatie gestart worden met als einddoel een webapplicatie die toegankelijk is via het internet met een browser. Een uitvoerige testing staat garant voor een vlekkeloze roll-out. Meer info.


valuebytes
BVBA ValueBytes - Emiel Vlieberghlaan 5 - 3010 Leuven - info@valuebytes.eu - +32-478-269974
Algemene Voorwaarden - Copyright 2009 ValueBytes