valuebytes webapplicationsvaluebytes webapplications
valuebytes banner
news01/02/14
Gratis kaarten voor Batibouw 2014

Bativox, hét online platform voor de bouw, lanceerde zonet een actie waarmee u gratis kaarten of tickets voor de bouwbeurs Batibouw 2014 kan winnen.

Meer
news15/04/12
Bativox gelanceerd

Bativox is een communicatieplatform in the bouwsector. Bouwprofessionals blijven er op de hoogte van de laatste nieuwe bouwproducten -en technieken.

Meer
news04/11/11
Nieuwe site voor Karla Mertens

De nieuwe site voor juweelontwerpster Karla Mertens gaat live!

Meer
Overzicht
Valuebytes
RestoPolis
Valuebytes
ValueBytes Account
Valuebytes

Valuebytes
Valuebytes Ontdek hoe u zelf in alle eenvoud een website kan beheren. Klik hier voor een demo.
Valuebytes
Valuebytes
Valuebytes Laten we een website maken zonder plan!
Lees meer.
Valuebytes Online vitrines: een verhaal van "click and mortar".
Lees meer.
Valuebytes

OVERZICHT DEMO'S
valuebytes
Hieronder vindt u een overzicht van onze demo's. Deze demo's hebben tot doel u een idee te geven wat er mogelijk is op het gebied van webtoepassingen (content beheer systemen, webwinkels of online shops, ...) en hoe wij te werk gaan.

 

Het spreekt voor zich dat wij bij nieuwe projecten steeds opnieuw zo goed mogelijk uw noden proberen te vatten en om te zetten in een webtoepassing op maat.

 

Om de demo's live te kunnen testen dient u te beschikkken over een ValueBytes account. Klik hier en maak meteen uw ValueBytes account.

 

Demo Omschrijving Actie
ValueBytes account Ervaar hoe een beveiligde webruimte opgezet kan worden via een systeem van creatie en activatie van een account. Een gebruiker vergat zijn/haar paswoord? Er is geen interventie vereist van een beheerder: de gebruiker kan het probleem zelf oplossen.  [Verken]
RestoPolis Zonder computerexpert te zijn kan u in alle eenvoud een website beheren. Koppelingen met webtoepassingen zoals Google Maps verhogen het gebruiksgemak en de efficiëntie van uw site. [Verken]

valuebytes
BVBA ValueBytes - Emiel Vlieberghlaan 5 - 3010 Leuven - info@valuebytes.eu - +32-478-269974
Algemene Voorwaarden - Copyright 2009 ValueBytes